Meistä

Olemme yksityinen pysäköinninvalvontayritys, jonka omistajat ovat kouluttautuneet pysäköinnintarkastajiksi Poliisiammattikorkeakoulussa - tämä on ainutlaatuista Suomessa. Meillä on yli 13 vuoden kokemus pysäköinninvalvonnasta ja ammattitaitomme takaavat sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Palvelumme sisältää pysäköinninvalvontaa kaikilla yksityisillä alueilla. Valvomme pysäköintialueiden käyttöä ja varmistamme, että ajoneuvojen pysäköinti tapahtuu oikein ja turvallisesti.

NordicPark Oy on yksityinen yritys, jonka toiminta perustuu laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Yrityksemme ensimmäinen tilikausi starttasi hyvin ja saimme solmittua asiakkaiden kanssa sopimuksia, sillä saavutimme 60 000 euron liikevaihdon. Toisella tilikaudellamme kasvatimme liikevaihtoa merkittävästi, ja se oli jo 151 000 euroa. Kuluva vuosi 2023 näyttää entistäkin valoisammalta ja tällä hetkellä olemme saavuttamassa noin 300 000 euron liikevaihdon. Tämä kertoo vain siitä kuinka paljon asiakkaamme arvostavat palveluamme ja kuinka paljon meihin luotetaan.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaisen palvelun, joka perustuu luotettavuuteen, ammattitaitoon ja asiakaslähtöisyyteen. Haluamme olla asiakkaidemme kumppani pysäköinninvalvonnassa ja varmistaa, että pysäköintialueiden käyttö on turvallista ja sujuvaa.

Kotimaisuus on meille tärkeää. NordicPark Oy on 100% suomalainen yritys, jolla on avainlippu-merkki. Haluamme edistää suomalaisten yritysten menestystä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kotimaisen vaihtoehdon pysäköinninvalvontapalveluissa.

Avainlippu-merkki osoittaa myös, että olemme sitoutuneet vastuullisuuteen, kestävään kehitykseen ja laatuun kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja samalla toimia vastuullisesti ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan.

Pysäköinninvalvontaa suoritetaan yksityisen alueen omistajan tai haltijan antamien ehtojen mukaisesti. Virheellisestä pysäköinnistä johtuva yksityisoikeudellinen valvontamaksu perustuu ehtojen vastaiseen pysäköintiin eli sopimusrikkomukseen.

Tällä hetkellä valvonta-alueitamme ovat muun muassa

• huoltamot

• ostoskeskukset

• asuinalueet

• urheiluhallit

• kaupat

• liikekiinteistöt


Ota yhteyttä meihin seuraavasta painikkeesta ja kokeile palveluamme, niin huomaat, että voit luottaa kotimaisen pysäköinninvalvonnan palveluihimme.