Meistä

NordicPark Oy on yksityinen yritys, jonka toiminta perustuu laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Olemme yksi Suomen arvostetuimmista yksityisistä pysäköinninvalvontayrityksistä, jonka omistajilla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Koulutuksemme poliisiammattikorkeakoulussa takaa meille vankan ammattitaidon, ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksilöllistä ja laadukasta palvelua.

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että asiakkaamme voivat keskittyä muihin päivittäisiin askareisiin, kun me hoidamme kaiken sovitun mukaisesti.
Virallinen sopimus ja tarkemmat toimintamallit muotoutuvat yhteisen keskustelumme myötä, ja sitoudumme huolehtimaan siitä, että kaikki Teidän toiveet otetaan huomioon.

Kotimaisuus on meille tärkeää. NordicPark Oy on 100% suomalainen yritys, jolla on avainlippu-merkki. Haluamme edistää suomalaisten yritysten menestystä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kotimaisen vaihtoehdon pysäköinninvalvontapalveluissa.

Avainlippu-merkki osoittaa myös, että olemme sitoutuneet vastuullisuuteen, kestävään kehitykseen ja laatuun kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja samalla toimia vastuullisesti ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan.

Pysäköinninvalvontaa suoritetaan yksityisen alueen omistajan tai haltijan antamien ehtojen mukaisesti. Virheellisestä pysäköinnistä johtuva yksityisoikeudellinen valvontamaksu perustuu ehtojen vastaiseen pysäköintiin eli sopimusrikkomukseen.

Tällä hetkellä valvonta-alueitamme ovat muun muassa

• huoltamot

• ostoskeskukset

• asuinalueet

• urheiluhallit

• kaupat

• liikekiinteistöt

• pysäköintilaitokset


Miksi valita NordicPark kumppaniksi?
- Vastuullinen, luotettava, ja rehellinen
- Inhimillinen ja asiakasystävällinen
- 100% suomalainen yritys, meillä on myös Avainlippu-merkki
- Alan rautainen ammattilainen pitkällä kokemuksella
- Ongelmien ratkaisukyky on ensiluokkaista

Yhteiskuntavastuu:
Olemme ylpeitä tuesta nuorten urheilulle Smash Tukisäätiön ja Namika Areenan kautta, joka tukee vähävaraisten perheiden urheilua.

Pysäköinninoperointipalvelut:
- Valvonta ja alueen kyltitykset räätälöidyllä sopimuksella.
- Maksullisen pysäköintialueen operointi ja valvonta.
- Sähköiset pysäköintiluvat, niiden valvonta ja alueen kyltitys.

Miksi valita meidät:
Olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaisen palvelun, joka perustuu luotettavuuteen, ammattitaitoon ja asiakaslähtöisyyteen. Haluamme olla asiakkaidemme kumppani pysäköinninvalvonnassa ja varmistaa, että pysäköintialueiden käyttö on turvallista ja sujuvaa. Tahdomme myös olla mukana tekemässä hyvää ja luoda yhdessä parempaa!

Haluamme olla juuri sinun kumppanisi!