Ajankohtaista

  01/2022

NordicPark toivottaa oikein mukavaa uutta vuotta 2022!

On ilo ja kunnia tuottaa tällekkin vuodelle laadukasta palvelua kiinteistöille että pysäköintialueille.

Tarvitsemme pysäköinninvalvojia mukavaan tiimiimme vuodelle 2022, joten olethan kuulolla kun paikkoja meiltä vapautuu!

     12/2021

Ensimmäinen vuotemme 2021 on päättynyt ja yksi vuosi taas kokemusta rikkaampana pysäköinninvalvonta alalla, josta meillä on kokemusta nyt 14-vuotta!

Olemme kirjoittaneet lukuisia valvontasopimuksia pääkaupunkiseudun alueelle. Toimintamme on tarkoitus laajentua koko uudenmaan alueelle! Kysyntämme on kasvanut huomattavasti upean henkilökuntamme ansiosta, valvonnan tehokkuudesta ja inhimillisyydestä pysäköinninvalvonnassa.

Tulemme myöhemmin julkaisemaan referenssejämme sivuillamme. Olemme tehneet isoja sopimuksia ja toimintamme tulee olemaan todella laajasti esillä vuonna 2022!

     09/2021

Lomakauden jälkeen on ollut mukava jatkaa töitä uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa. Liiketoimintamme on kasvanut kuluvalla vuodella huomattavasti. Tästä saamme kiittää upeita yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme, jotka ovat olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun.

NordicParkin syksyn askelmerkit ovat seuraavat: NordicPark strategia on kasvattaa pysäköintialan palveluja voimakkaasti ja kehittää uusia sähköisen pysäköintihallinnan että -valvonnan palveluita. Suunnitelmaa on toteutettu pitkäjänteisesti useampien vuosien kokemuksella alalta sekä erillaisilla koulutuksilla. Kasvu on hyvästä, koska se antaa meille joustavuutta muuttuvassa maailmassa ja mahdollisuuden menestyä jatkossakin. Kasvu syntyy uusista ideoista, kehittämisestä, kokeilusta ja rohkeudesta muuttaa vanhaa ja halu tehdä parempaa kokemusta pysäköinninvalvonnasta.

NordicParkin väki toivottaa kaikille hyvää syksyä!